Комунальний заклад "Софіївський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) "Сонечко" Лозуватської сільської ради Криворізького району Дніпропетровської області

 





Новини

Новини: 65
16 лют. 2022

Свято "Єдності"

16 лютого в дошкільному закладі вперше разом з вихованцями і колективом провели свято "Єдності"
15 лют. 2022

15 лютого в Софіївському ЗДО "Сонечко" відбулося свято Стрітення

Всі ми Зиму проводжали, Красну Весну зустрічали! Весно! Уквітчай наш край! Дай нам добрий урожай! Бери, Весно, ключі, обійди землицю Зігрій її сонцем, освіти травицю, на майбутнє жито, на майбутнє теплеє літо! !
2 лют. 2022

ХАРЧУВАННЯ

З 01 лютого 2022 року в закладі дошкільної освіти, згідно наказу управління освіти, культури, молоді та спорту Лозуватської сільської ради № 21 від 01.02.2022 р., збільшено вартість харчування однієї дитини в день: для дітей до 4-х років - 28 грн, для дітей від 4-х років до 6(7) років 33 грн. Збільшення вартості харчування відбулося за рахунок місцевого бюджету, завдяки керівництву Лозуватської сільської ради.
9 бер. 2021

Маленьким про великого Кобзара

В історії кожного народу, серед її великих творців, є люди, імена яких оповиті невмерущою любов"ю та славою. Таким самородком в українців є Тарас Григорович Шевченко, чия безсмертна спадщина - одна з найбільших вершин людського духу. Вихователями Софіївського ЗДО "Сонечко" - Тацій Оленою Миколаївної та Філіоновою Тамарою іванівною були проведені цикл бесід, слухання музичних творів на слова віршів Т. Г. Шевченко, розглядали його малюнки та інше.
30 жовт. 2020

ЗОЛОТА ОСІНЬ

29 жовтня 2020 року у закладі дошкільної освіти відбулися музичні розваги "Золота осінь" (різновікова молодша група) та "Подорож до Осені" (різновікова старша група).
16 бер. 2020

Організація освітнього процесу з дітьми дошкільного віку вдома на час карантину

На час карантину з 12 березня 2020року по 03 квітня 2020 року рекомендуємо батькам платформу Проект «Розвиток дитини». Тут ви знайдете п’ятдесят розвивальних завдань та розмальовок для розвитку навичок аналітичного, логічного, творчого мислення, довільної уваги, зорової пам’яті, дрібної моторики та загальної ерудиції.
25 лют. 2020

Книга - скарб пізнання!

25 лютого 2020 року діти різновікової старшої групи Софіївського ДНЗ «Сонечко» здійснили екскурсію до сільської бібліотеки с. Софіївка під девізом – «Книга – скарб пізнання!» Мета екскурсії полягала у розвитку інтересу дітей до читання, бажання слухати, виховувати охайність до книги. Бібліотекар Сливка Ніна Андріївна радо зустріла малечу та розповіла дітям як виникли перші книги, як виготовляються книги нині, як користуватися бібліотекою. Також діти побачили розмаїття цікавих, яскравих книг, газет. Відвідали міні-музеї, які об лаштовані Ніною Андріївною: картини із пазлів, український народний та національний міні-музеї, музей робіт, які зроблені умілими руками Сливки Н. А. та односельців. Наприкінці екскурсії діти пригостилися солодощами та пообіцяли ще прийти до бібліотеки вже разом з батьками.
28 жовт. 2019

Осінь чарівниця у гості завітала

21 жовтня та 25 жовтня 2019 року у Софіївському ДНЗ «Сонечко» відбулося свято Осені. Під час свята діти співали пісні про осінь, прощаючись з нею та дякуючи за рясні врожаї. Різновікова молодша група (вихователь Філіонова Т. І.) виконала таночок «Осінні листочки», а різновікова старша група (вихователь Бетеніна Т. П.) виконали танок «Паляниця». Також діти різновікової старшої групи показали меншим дітям казку «Ріпка» та «Ходить гарбуз по городу». Весело та жваво пройшли цікаві осінні конкурси: «Перенеси картоплю ложкою», «Збери листочки», «Набери овочі на борщ, а фрукти на компот», «Вгадайте що за овоч (фрукт)?», «Хто швидше збере яблука для їжачка» та інші.
25 вер. 2019

БАТЬКІВСЬКІ ЗБОРИ

25 вересня 2019 року у Софіївському ДНЗ «Сонечко» відбулися загальні та групові батьківські збори. На зборах виступила завідувач ДНЗ Я. М. Пухальська, яка доповіла батькам про результати літнього оздоровчого періоду 2019 року, про основні завдання освітньої діяльності з дошкільниками на 2019/2020 навчальний рік, про адаптацію новоприбулих дітей до умов дошкільного закладу, заслухали звіт про результати ремонтних робіт в закладі. Нагадала завідувач і про основні нормативно-правові документи у сфері дошкільної освіти та їх дотримання. Нагадала і про вакцинацію дітей від кору, режим роботи закладу та вікових груп. В кінці батьківських зборів провела з батьками гру-вікторину «Хто скаже».
16 вер. 2019

Спорт полюбляємо, про здоров"я дбаємо

На виконання наказу управління освіти, культури, молоді та спорту Криворізької РДА № 153 від 03.09.2019 року "Про проведення Олімпійського тижня присвяченого Дню фізичної культури" в ДНЗ проведено ряд заходів, де особлива увага приділялась руховій активності дошкільників, виконання фізичних вправ на занятті, ранковіц гімнастиці, гімнастиці пробудження після сну, загартування.