Комунальний заклад "Софіївський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) "Сонечко" Лозуватської сільської ради Криворізького району Дніпропетровської області

 





Новини

Новини: 60
10 жовт. 2022

День художника

10.10.2022 року до Дня художника вихователі провели заходи для дітей - розвивальні завдання "Виправ помилки художника", "Гра з листочками: домалюй листочок, перетвори листочок в осінній, з якого дерева лист?"
6 жовт. 2022

Всесвітній день тварин (World Animal Day)

06 жовтня 2022 року у закладі проведено заняття "Кожній бездомній тварині потрібна родина". Вихователі формували поняття у дітей про причини безпритульності тварин, їх права; про те, що необхідно знати для того, аби завести домашнього улюбленця; первинні уявлення дітей про правила догляду за собаками і котами; виховували любов, відповідальність за них і дбайливе ставлення до них.
3 жовт. 2022

Міжнародний день лікаря

03 жовтня 2022 року відзначається Міжнародний День Лікаря. У закладі дошкільної освіти проведені для дітей такі заходи: відео бесіда "Історія медицини", "Дітворі про лікарів".
27 вер. 2022

Допомога ЗСУ

Працівники закладу дошкільної освіти завжди долучаються до благодійної допомоги для наших захисників.
23 вер. 2022

Тиждень безпеки життєдіяльності

Згідно індивідуального плану роботи вихователів під час запровадження воєнного стану в Україні у Софіївському ЗДО "Сонечко" з 19.09.2022 по 23.09.2022 пройшов Тиждень безпеки життєдіяльності в дистанційному форматі. На протязі тижня вихователі провели заходи: бесіди з дітьми "Вогонь друг - вогонь ворог", "Безпека на дорозі", "Правила поведінки в магазині"; перегляд мультфільмів "Небезпечні забави лисенятка Фредді", "Кицин дім", "Казка про нову домівку"; аплікація "Пожежна машина"( відео заняття); консультації для батьків "Дії під час виникнення пожежі", "Безпека дитини у побуті", "Що робити при фосфорному бомбардуванню", "Сирена - моя помічниця", "Вправи для зняття напруги у дитини під час гучних звуків, що лякають".
16 лют. 2022

Свято "Єдності"

16 лютого в дошкільному закладі вперше разом з вихованцями і колективом провели свято "Єдності"
15 лют. 2022

15 лютого в Софіївському ЗДО "Сонечко" відбулося свято Стрітення

Всі ми Зиму проводжали, Красну Весну зустрічали! Весно! Уквітчай наш край! Дай нам добрий урожай! Бери, Весно, ключі, обійди землицю Зігрій її сонцем, освіти травицю, на майбутнє жито, на майбутнє теплеє літо! !
2 лют. 2022

ХАРЧУВАННЯ

З 01 лютого 2022 року в закладі дошкільної освіти, згідно наказу управління освіти, культури, молоді та спорту Лозуватської сільської ради № 21 від 01.02.2022 р., збільшено вартість харчування однієї дитини в день: для дітей до 4-х років - 28 грн, для дітей від 4-х років до 6(7) років 33 грн. Збільшення вартості харчування відбулося за рахунок місцевого бюджету, завдяки керівництву Лозуватської сільської ради.
9 бер. 2021

Маленьким про великого Кобзара

В історії кожного народу, серед її великих творців, є люди, імена яких оповиті невмерущою любов"ю та славою. Таким самородком в українців є Тарас Григорович Шевченко, чия безсмертна спадщина - одна з найбільших вершин людського духу. Вихователями Софіївського ЗДО "Сонечко" - Тацій Оленою Миколаївної та Філіоновою Тамарою іванівною були проведені цикл бесід, слухання музичних творів на слова віршів Т. Г. Шевченко, розглядали його малюнки та інше.
30 жовт. 2020

ЗОЛОТА ОСІНЬ

29 жовтня 2020 року у закладі дошкільної освіти відбулися музичні розваги "Золота осінь" (різновікова молодша група) та "Подорож до Осені" (різновікова старша група).