Комунальний заклад "Софіївський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) "Сонечко" Лозуватської сільської ради Криворізького району Дніпропетровської області

 





Новини

Новини: 60
15 лист. 2018

Здоров"я дитини - майбутнє України

Так у Софіївському ДНЗ "Сонечко" проходить листопадова акція "Здоров"я дитини - майбутнє України", де кожен тиждень має свою назву, свою тему, своє завдання. Залучено батьків до виготовлення дидактичних ігор.Вже пройшов перший тиждень "Здоров"я дитини": дітям ще раз нагадали про ознаки, складові та чинники здоров"я; як запобігти хворобам та шкідливим звичкам; рух та гра - допомагає рости, міцніти, радіти життю, ставати сильними та здоровими. Другий тиждень - "Гігієна дитини". Діти отримали елементарні знання анатомію людини; що таке віруси, мікроби, бактерії; діти довідалися, як важливо дотримуватися не тільки гігієни тіла, але й гігієни харчування, одягу, руху, сну, відпочинку та приміщень; правила використання гігієнічних можливостей сонця, повітря, води та природи взагалі. Вихователем (Бетеніна Т. П.) проведено з дітьми середнього та старшого дошкільного віку заняття "Королівство Гігієни".
12 жовт. 2018

Ходить осінь по садах

Ось і завітала щедра осінь, яка повноцінно панує уже другий місяць. З давніх давен люди відмічали свято осені, свято зібраного урожаю. Так, минулої п'ятниці – 12.10.2018 р., у нашім закладі дошкільної освіти знову було проведено щорічне традиційне свято осені. Цьому передувала велика організаційна підготовка. Різноманіття квітів, овочів, фруктів втілилися в чудові та цікаві композиції батьків ЗДО. Маленькі вихованці готувались до свята ретельно: було вивчено пісні, танці та віршики, в яких вони прославляли чудову пору року - осінь. Педагогічний колектив Софіївського ДНЗ «Сонечко» підготував костюми, декорації, конкурсну програму. Цікавості і азарту дітям додавало ще й те, що на свято була запрошена і сама Осінь. Всі приготування оправдали сподівання учасників, бо свято вдалося на славу. Всім було дуже цікаво і весело. Діти змогли поласувати соковитими фруктами принесеними в подарунок від Осені. Всі присутні отримали великий заряд позитивних емоцій і сфотографувалися на пам'ять про цей день.
31 січ. 2018

Розвага "В гості до снігової баби"

31.01.2018 року в закладі дошкільної освіти відбулася музична розвага для дітей 3-4 року життя "В гості до снігової баби".
19 груд. 2017

Миколаю, я на тебе чекаю!

19 грудня 2017 року відбулася розвага для вихованців Софіївського ДНЗ "Сонечко". До закладу дошкільної освіти завітав Миколай, який з дітьми розважався: водив хороводи, слухав вірші, пісні та бачив , як діти танцювали. Діти та Миколай отримали багато задоволення.
28 лист. 2017

Осінні іменинни

28 листопада 2017 року у закладі дошкільної освіти відбулася розвага "День іменинника". Діти вітали своїх друзів з днем народження, які народилися восени. Завдяки "квітці-семи кольорів" дошкільнята виконали бажання іменинників. Розвага пройшла у теплій обстановці.
26 жовт. 2017

Свято врожаю в кафе "Осіннє"

26 жовтня 2017 року в закладі дошкільної освіти "Сонечко" с. Софіївка Криворізького району відбулося свято Осені. На святі діти побували в кафе, де їх розважали загадками, віршами, піснями, таночками та різними іграми. Під час всього свята діти мали змогу пригощатися яблуками, печевом та чаєм. Всі отримали багато позитивних емоцій!
3 трав. 2017

Акція "Подаруй садочку рослину"

Протягом квітня 2017 року у дошкільному закладі відбувся місячник благоустрою та акція "Подаруй садочку рослину". Активну участь в акції прийняли батьки дітей, які відвідують наш заклад та АФ "Христофорівське" і Софіївська сільська рада. Подвіря дошкільного закладу поповнилося - тюльпанами, трояндами, ірисами, піонаи, нарцисами, квітучими кущами та кленами, малина та полуниця.
14 квіт. 2017

Свято світле Великоднє

14.04.2017 року у Софіївському ДНЗ "Сонечко" відбулася розвага "Великдень". Діти під час цієї розваги почули багато цікавої інформації: про випікання паски, писанки, крашанки, дряпанки, мальованки. Також вихователь розповіла про що говорить колір великодніх яєць, їх узори, легенду про злого духа. Проведені також і Великодні ігри: "Захована крашанка", "Чиє яйце довше крутиться", "Куди показує крашанка", "Крашанка на землі", "Хто швидше перенесе великодні яйця ".
10 бер. 2017

Шевченкове слово в віках не старіє

10 березня 2017 року у Софіївському ДНЗ "Сонечко" відбулося вшанування пам"яті національного генія, народного поета України Т. Г. Шевченко. Дошкільники закладу прослухали біографію поета та його творчий шлях. Все це супроводжувалося декламування віршів вихователя із "Кобзаря", розповіді дітей про Т. Г. Шевченко, слухання пісень "Думи мої, думи", "Реве та стогне Дніпр широкий", "Тече вода з-під явора", "Заповіт". На занятті з малювання діти малювали шевченківську хату.
15 лют. 2017

Свято Стрітення

15 лютого 2017 року у Софіївському ДНЗ "Сонечко" відбулося свято зустрічі зими з весною - Стрітення. Діти з цікавістю проваджали зиму та зустрічали весну з піснями, віршами та конкурсами.